Udstillingsvindue

Effektiv og omkostningseffektiv løsning til bulk fragt fra Kina til Vestafrika

2023-08-29

I den globale handel er effektive og omkostningseffektive transportløsninger afgørende. Da vi stod over for udfordringen med at transportere et betydeligt parti farvebelagt stålspole fra Tianjin Port til havnen i Den Demokratiske Republik Congo, henvendte vores klient sig til os for en tilgang, der ville spare både penge og kræfter. Med dimensioner på 6 meter i længden, 2,5 meter i bredden og 2,9 meter i højden, med en samlet vægt på 2000 tons, krævede lastens store størrelse og vægt en strategi, der ville optimere ressourcerne uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Vi vurderede forskellige alternativer og foreslog to levedygtige løsninger til kunden:


1. Regelmæssig containerforsendelse: Vi vurderede muligheden for at bruge 20 fods generelle containere (20GP) til transport af lasten. På grund af containernes vægtbegrænsninger kunne hver container dog kun rumme op til 28 tons. Givet lastens samlede vægt på 2000 tons, ville dette kræve svimlende 72 containere, hvilket resulterer i betydelige omkostninger og ineffektivitet.


2. Break Bulk Cargo Shipping: I betragtning af lastens dimensioner og vægt anbefalede vi bulklastforsendelse som den mest egnede og omkostningseffektive løsning. Bulkfragt er designet til at transportere store mængder varer, hvilket giver bedre værdi for pengene. Med vægt på omkostningseffektivitet og høj tonnagekapacitet præsenterede denne mulighed sig selv som den ideelle løsning.


Efter at have præsenteret disse to muligheder for kunden og sammenlignet transportomkostningerne, blev vores foreslåede løsning stærkt begunstiget. Kunden sørgede for at transportere varerne til terminalen, og terminalen fastgjorde og sikrede varerne professionelt. Med vores effektive håndtering og ekspertise ankom forsendelsen med succes til havnen i Kinshasa på lidt over to måneder.


Effektive og omkostningseffektive løsninger er altafgørende i logistikverdenen. Ved at tilbyde en bulkfragtløsning, der maksimerede effektiviteten og minimerede omkostningerne, sikrede vi en jævn transport af den overdimensionerede stållast. Vores forpligtelse til innovative løsninger, kundesamarbejde og professionel udførelse gjorde det muligt for os med succes at navigere i udfordringerne ved at transportere betydelig last, samtidig med at vi oversteg vores kundes forventninger.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept